ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚAIΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ

ΚΠΕ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΙΟΥ - Αρχική Σελίδα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Αρχική Σελίδα
Δράσεις
Επισκέψεις Σχολείων
Περιοδικό "Ασπέτσα"
ΣΚΙΝΟΣ
ΚΛΕΙΔΟΥ
ΚΑΜΠΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Βιβλιοθήκη ΚΠΕ
Συνεργαζόμενα Δίκτυα
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕ(...ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ...)
ΚΑΙΡΟΣ

Ενημερωθείτε για τον καιρό στη Μυροβόλο Χίο.

Σας περιμένουμε!


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Καλωσορίσατε στο ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου

Ιδρύθηκε το 2003 και βρίσκεται στην περιοχή Κλειδού της κωμόπολης Βροντάδου Χίου. Οι δράσεις του Κ.Π.Ε είναι: η εκπόνηση και υλοποίηση μονοήμερων και πολυήμερων προγραμμάτων Π.Ε για σχολικές μονάδες, η στήριξη προγραμμάτων Π.Ε των σχολείων της περιφέρειάς του, η παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού, η διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων, ημερίδων Π.Ε για εκπαιδευτικούς και των δυο βαθμίδων εκπαίδευσης, η οργάνωση και υποστήριξη δικτύων Π.Ε, οι τοπικές και διεθνείς συνεργασίες με επιστημονικά ιδρύματα, οργανώσεις και φορείς , η δημοσιότητα και η προβολή-διαφήμιση των προγραμμάτων του.

Από το 2011 και εφ'εξής στις δράσεις του περιλαμνάνονται και ημερίδες για ενήλικες στα πλαίσια της επιμόρφωσης πολιτών με στόχο την δια βίου μάθηση.

Υπεύθυνος Παιδαγωγικής Ομάδας :Σπυράκης Σταύρος
Αριθμός Μελών Παιδαγωγικής Ομάδας :5
Περιφέρεια :Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
Άξονας :Άξονας 1

Ο κ. Αρτέμης Αθανασάκης επαινεί την "Ασπέτσα" μας...
Γράφει ο/η Yannis Prodromou   
20.12.07

Δρ. Αρτέμης Αθανασάκης, Μ. Sc., M.Ed.

Καθηγητής Μετεκπαίδευσης Εκπ/κών στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Πανεπιστημίου Αθηνών

Είναι γεγονός ότι άφθονα περιοδικά ποικίλης ύλης, κατακλύζουν τον τόπο μας, τα οποία χωρίς καμία απολύτως κερδοσκοπική διάθεση, αγωνίζονται να διαμορφώσουν σοβαρούς «αναγνώστες» και υπεύθυνους «πολίτες», και μάλιστα σήμερα που η ελληνική κοινωνία, δεν δείχνει να συγκροτείται από φιλαναγνώστες πολίτες. Ωστόσο κάποια «περιοδικά» που δεν ανήκουν στην κατηγορία των περιοδικών LIFE-STYLES ή σ?αυτά που διανέμονται με τις κυριακάτικες, συνήθως εφημερίδες, εκδίδονται με «χίλια βάσανα» (οικονομικώς), είναι ιδιαιτέρως καλαίσθητα, ελκυστικά, ψυχαγωγικά και ενημερωτικά. Γι?αυτό και είναι «αμαρτία» τέτοια περιοδικά να μην φτάνουν, να μην διαβάζονται ή να μην χρησιμοποιούνται πολιτισμικά από την ευαισθητοποιημένη και μη «κοινή γνώμη».

Ένα απ?αυτά τα περιοδικά είναι και η περιοδική έκδοση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Δήμου Ομηρούπολης Χίου «ασπέτσα», που εκδίδεται με την ανεξάντλητη και βασανιστική (ποιοτικά) εμμονή της Υπεύθυνης του Κ.Π.Ε. κ.Σταματουλάκη Αλεξάνδρας.

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Προγραμματισμός Επισκέψεων σχολείων Χίου
Γράφει ο/η Παιδαγωγική Ομάδα   
09.11.07

     Έφτασε η ώρα...Ο Προγραμματισμός επισκέψεων των σχολείων της Χίου για παρακολούθηση των προγραμμάτων του Κέντρου μας ολοκληρώθηκε. Η Παιδαγωγική Ομάδα υποδέχτηκε σήμερα το πρώτο σχολείο...Καλή αρχή, λοιπόν, και σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.

     Κατεβάστε εδώ τον πίνακα επισκέψεων.

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.12 )
 
Επίσκεψη απ'το 1ο Δ.Σ. Βροντάδου
Γράφει ο/η Παιδαγωγική Ομάδα   
26.11.07

Οι μαθητές του 1ου Δ.Σ. Βροντάδου πραγματοποίησαν προγραμματισμένη επίσκεψη στο χώρο του ΚΠΕ Ομηρούπολης για να συμμετάσχουν στον καλωπισμό του προαύλιο χώρου μας, φυτεύοντας αρωματικά φυτά, ενδεικτικά της χλωρίδας της περιοχής της Κλειδούς. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη δράση:

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 29 - 32 από 38

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

        Δ. Ομηρούπολης 

 Χίος