ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚAIΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ

ΚΠΕ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΙΟΥ - Αρχική Σελίδα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Αρχική Σελίδα
Δράσεις
Επισκέψεις Σχολείων
Περιοδικό "Ασπέτσα"
ΣΚΙΝΟΣ
ΚΛΕΙΔΟΥ
ΚΑΜΠΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Βιβλιοθήκη ΚΠΕ
Συνεργαζόμενα Δίκτυα
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕ(...ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ...)
ΚΑΙΡΟΣ

Ενημερωθείτε για τον καιρό στη Μυροβόλο Χίο.

Σας περιμένουμε!


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Καλωσορίσατε στο ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου

Ιδρύθηκε το 2003 και βρίσκεται στην περιοχή Κλειδού της κωμόπολης Βροντάδου Χίου. Οι δράσεις του Κ.Π.Ε είναι: η εκπόνηση και υλοποίηση μονοήμερων και πολυήμερων προγραμμάτων Π.Ε για σχολικές μονάδες, η στήριξη προγραμμάτων Π.Ε των σχολείων της περιφέρειάς του, η παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού, η διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων, ημερίδων Π.Ε για εκπαιδευτικούς και των δυο βαθμίδων εκπαίδευσης, η οργάνωση και υποστήριξη δικτύων Π.Ε, οι τοπικές και διεθνείς συνεργασίες με επιστημονικά ιδρύματα, οργανώσεις και φορείς , η δημοσιότητα και η προβολή-διαφήμιση των προγραμμάτων του.

Από το 2011 και εφ'εξής στις δράσεις του περιλαμνάνονται και ημερίδες για ενήλικες στα πλαίσια της επιμόρφωσης πολιτών με στόχο την δια βίου μάθηση.

Υπεύθυνος Παιδαγωγικής Ομάδας :Σπυράκης Σταύρος
Αριθμός Μελών Παιδαγωγικής Ομάδας :5
Περιφέρεια :Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
Άξονας :Άξονας 1

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΠΕ (ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ)
Γράφει ο/η Yannis Prodromou   
21.05.08

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου 2008, το ΚΠΕ Ομηρούπολης διοργανώνει ημέρα δράσεων περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος από τις 9.00 έως τη 13.00. Να σημειωθεί ότι στον προαύλιο χώρο του Α κτιρίου θα υπάρχει έκθεση κατασκευών ανακυκλωμένων υλικών, από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Κ.Δ.Α.Π. Χίου. Κατεβάστε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Image μαζί με τα συμμετέχοντα σχολεία ανά εργαστΥριο Image. Σας περιμένουμε!!

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ετοιμάζοντας το νέο πρόγραμμα για τον Κάμπο της Χίου
Γράφει ο/η Yannis Prodromou   
25.02.08

Παράλληλα με τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα που "τρέχουν" καθημερινά στο Κέντρο μας, η Παιδαγωγική Ομάδα ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο πρόγραμμα του ΚΠΕ Ομηρούπολης για τα Εσπεριδοειδή και τον Κάμπο της Χίου, που θα αρχίσει να υλοποιείται, αρχικά για σχολεία εντός Ν. Χίου, από την επόμενη σχολ. χρονιά, 2008 - 2009. Στα πλαίσια αυτά, έχει ήδη πραγματοποιηθεί σχετικό Σεμινάριο το Δεκέμβρη του 2007, και έχει προγραμματιστεί νέο ενισχυτικό Σεμινάριο στις 29 Φεβρουαρίου, 1-2 Μαρτίου 2008.

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.12 )
 
Κατάσταση Εκπ/κών στο Σεμινάριο του Δικτύου
Γράφει ο/η Yannis Prodromou   
20.02.08

Κατεβάστε την αναλυτική κατάσταση συμμετεχόντων εκπαιδευτικών στο Σεμινάριο του ΚΠΕ Ομηρούπολης για το Τοπικό Θεματικό Δίκτυο του, στις 29 Φλεβάρη, 1 και 2 Μάρτη 2008. Image

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.12 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 25 - 28 από 38

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

        Δ. Ομηρούπολης 

 Χίος