ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚAIΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ

ΚΠΕ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΙΟΥ - Συνεργασία με άλλα ΚΠΕ
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Αρχική Σελίδα
Δράσεις
Επισκέψεις Σχολείων
Περιοδικό "Ασπέτσα"
ΣΚΙΝΟΣ
ΚΛΕΙΔΟΥ
ΚΑΜΠΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Βιβλιοθήκη ΚΠΕ
Συνεργαζόμενα Δίκτυα
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕ(...ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ...)





Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Συνεργασία με άλλα ΚΠΕ Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Administrator   
01.04.06

Συνεργασίες με άλλα ΚΠΕ

Η συμπαράσταση των παλαιότερων ΚΠΕ στο ξεκίνημά μας υπήρξε απαραίτητος οδηγός στο δύσκολο έργο μας.

 Πρόθυμα μας έστειλαν το έντυπο υλικό τους τα ΚΠΕ: Σουφλίου, Αρναίας, Καλαμάτας, Ζακύνθου, Κόνιτσας, Ακράτας, Νάουσας, Θέρμου. Συχνή τηλεφωνική επικοινωνία υπήρχε με το γειτονικό, επίσης νεοσύστατο, ΚΠΕ Μυτιλήνης.

Το ΚΠΕ Σουφλίου ειδικά απαντούσε ακούραστα σε όλες τις ερωτήσεις μας επί διαδικαστικών και λειτουργικών θεμάτων, ήταν δε ο ανάδοχος φορέας των Σεμιναρίων που διοργανώσαμε τον Απρίλιο.

Το Νοέμβριο ο υπεύθυνος κ. Παντελίδης συμμετείχε στο Σεμινάριο στο Σουφλί με θέμα : «Θεματικά δίκτυα και ΚΠΕ» . Τον Απρίλιο παρακολούθησε τη Συνάντηση εργασίας που είχαν οι υπεύθυνοι του Υπουργείου [ τμήμα ΣΕΠΕΔ] και των ΚΠΕ στην Αργυρούπολη, ενώ παραβρέθηκε στο Β΄ Πανελλήνιο Συμπόσιο για την Περ/κή εκπαίδευση στην Αθήνα.

Σύσσωμη η Π.Ο. έλαβε μέρος στην ετήσια συνάντηση των ΚΠΕ στις 29/6 - 4/7 στη Ρόδο. Αίσθηση έκανε η παρουσία της στην υπαίθρια έκθεση με το ταμπλώ του θέματος για τη Μαστίχα.

Αντιπροσωπεία της Π.Ο. έλαβε μέρος στο σεμινάριο του  ΚΠΕ Μακρυνίτσας στις 11-13/11/05 και του ΚΠΕ Κλειτορίας στις 13-22/1/06.

Αντιπροσωπεία του ΚΠΕ δήλωσε συμμετοχή στο σχολικό δίκτυο του ΚΠΕ Δραπετσώνας για τα Λιμάνια της Ελλάδας.

ΥπΥρξε μια συνεχής ταχυδρομική, ηλεκτρονική και τηλεφωνική επικοινωνία με πολλά ΚΠΕ για ανταλλαγή πληροφοριών και υλικού. Μας έστειλαν υλικό τα ΚΠΕ Αρχάνων, Νεάπολης, Κορδελιού, Καστοριάς και Νάουσας. Από τη μεριά μας, τα Χριστούγεννα του ?06 στείλαμε το ημερολόγιο με τις ευχές μας σε όλα τα ΚΠΕ της χώρας. Επίσης, τα πακέτα των προγραμμάτων μας εστάλησαν στα ΚΠΕ Νεάπολης, Αρχάνων, Κόνιτσας, Νάουσας, Καστοριάς, Κισσάβου-Μαυροβουνίου και Σουφλίου, με το οποίο συνεχίστηκε η ιδιαίτερα φιλική συνεργασία μας.

Στην ετήσια συνάντηση των ΚΠΕ που έγινε στη Λέσβο στις 2/11/06 έως 5/11/06 συμμετείχαν εκ μέρους της Παιδαγωγικής Ομάδας η Υπεύθυνη του ΚΠΕ κ. Σταματουλάκη και η Αναπληρώτρια Υπεύθυνη κ. Καμπερίδου Μαρία.

Στα πλαίσια της φιλικής συνεργασίας με τα άλλα ΚΠΕ ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του ΚΠΕ Σουφλίου για το σεμινάριο που διοργάνωσε στις 17/11/06 έως 19/11/06 με θέμα: "Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας" με τη συμμετοχή της Υπεύθυνης του ΚΠΕ Ομηρούπολης.

 

Επίσης τα πακέτα των προγραμμάτων τους μας έστειλε το ΚΠΕ Ποροΐων Σερρών. Εμείς ανταποδώσαμε στέλνοντάς τους και το δικό μας εκπαιδευτικό υλικό.

 



Στα πλαίσια  της φιλικής συνεργασίας  με τα άλλα ΚΠΕ ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του ΚΠΕ Καστοριάς για το σεμινάριο που διοργάνωσε στις 11/04/07 εώς 13/04/07 με θέμα: "Συμμετοχή στο θεματικό σεμινάριο του ΚΠΕ Καστοριάς" με τη συμμετοχή της Υπεύθυνης του ΚΠΕ Ομηρούπολης, κ.Σταματουλάκη και μέλος της παιδαγωγικής ομάδας, κ.Γιάου.


Τελευταία ανανέωση ( 10.03.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >