ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚAIΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ

ΚΠΕ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΙΟΥ - Υλοποίηση επιμορφωτικού σεμιναρίου από το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Αρχική Σελίδα
Δράσεις
Επισκέψεις Σχολείων
Περιοδικό "Ασπέτσα"
ΣΚΙΝΟΣ
ΚΛΕΙΔΟΥ
ΚΑΜΠΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Βιβλιοθήκη ΚΠΕ
Συνεργαζόμενα Δίκτυα
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕ(...ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ...)





Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Υλοποίηση επιμορφωτικού σεμιναρίου από το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Παιδαγωγική Ομάδα   
07.01.13
Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του 5ου Γυμνασίου Ρόδου, το Σάββατο 12 και την Κυριακή13 Ιανουαρίου 2013. Το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από το Τεχνικό Δελτίο Έργου του και στα πλαίσια των δράσεων ενηλίκων της Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δωδεκανήσου και με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Τ.Ε.Π.Α.Ε.Θ. ( Περιβαλλοντική Εκπαίδευση) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με έδρα τη Ρόδο, διοργανώνει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: « ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ».

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του 5ου Γυμνασίου Ρόδου, το Σάββατο 12 και την Κυριακή13 Ιανουαρίου 2013. Το σεμινάριο (α΄ επιπέδου) απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δωδεκανήσου. Οι εκπαιδευτικοί θα επιλεχθούν με τα εξής κριτήρια:

1ο Κριτήριο: Να μην έχουν συμμετάσχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια Περιβαλλοντικής Εκπ/σης στο Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης Χίου ή άλλου επίσημου φορέα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

2ο Κριτήριο: Να υλοποιούν ή πρόκειται να υλοποιήσουν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το τρέχον σχολικό έτος. Στο σεμινάριο υπολογίζεται ότι θα συμμετέχουν περίπου 80 εκπαιδευτικοί.


Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Τελευταία ανανέωση ( 22.02.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >