ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚAIΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ

ΚΠΕ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΙΟΥ - Υλοποίηση επιμορφωτικής ημερίδας στο ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Αρχική Σελίδα
Δράσεις
Επισκέψεις Σχολείων
Περιοδικό "Ασπέτσα"
ΣΚΙΝΟΣ
ΚΛΕΙΔΟΥ
ΚΑΜΠΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Βιβλιοθήκη ΚΠΕ
Συνεργαζόμενα Δίκτυα
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕ(...ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ...)





Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Υλοποίηση επιμορφωτικής ημερίδας στο ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Παιδαγωγική Ομάδα   
03.11.11
Το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από το Τεχνικό Δελτίο Έργου του και στα πλαίσια των δράσεων ενηλίκων της Δια Βίου Μάθησης,διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης ενηλίκων, με βιωματικό θεατρικό εργαστήριο με θέμα:  «Το Δάσος, Πνοή Ζωής».

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ? ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

«Υλοποίηση επιμορφωτικής ημερίδας στο ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου».

 

Το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από το Τεχνικό Δελτίο Έργου του και στα πλαίσια των δράσεων ενηλίκων της Δια Βίου Μάθησης, διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης ενηλίκων, με βιωματικό θεατρικό εργαστήριο με θέμα:  «Το Δάσος, Πνοή Ζωής».

 

Η ημερίδα θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011.

 

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που ζουν στα όρια του Δήμου της Χίου και θέλουν να ευαισθητοποιηθούν σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Οι επιμορφούμενοι θα επιλεχθούν με το εξής κριτήριο:

 

 Κριτήριο: Να μην έχουν συμμετάσχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης Χίου.

 

 Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται ο αριθμός των 30 επιμορφούμενων, η επιλογή των οποίων θα γίνει αυστηρά, με σειρά προτεραιότητας, με βάση τη σχετική αίτηση που θα υποβάλλουν. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να φορούν άνετα ρούχα και μαλακά παπούτσια.

 

 Πληροφορίες - αιτήσεις στο Κ.Π.Ε Ομηρούπολης Χίου κ. Σταύρο Σπυράκη, τηλ. 2271094478 ή 6973039587 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως και 15 Νοεμβρίου 2011.

 

   Η αίτηση και το πρόγραμμα της ημερίδας βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης Χίου www. Kpe- chiou.chi.sch..gr

 

 O ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.

 

Πρόγραμμα ημερίδας

 

Φόρμα Αίτησης

 

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >