ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚAIΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ

ΚΠΕ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΙΟΥ - Περιβαλλοντική Ημερίδα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Αρχική Σελίδα
Δράσεις
Επισκέψεις Σχολείων
Περιοδικό "Ασπέτσα"
ΣΚΙΝΟΣ
ΚΛΕΙΔΟΥ
ΚΑΜΠΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Βιβλιοθήκη ΚΠΕ
Συνεργαζόμενα Δίκτυα
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕ(...ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ...)





Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Περιβαλλοντική Ημερίδα Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Yannis Prodromou   
30.09.08

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ομηρούπολης σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Χίου, διοργανώνει ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, για  τους Διευθυντές Α/θμιας  και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Χίου, με θέμα : «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση ? Θεωρία και Πράξη»  στις 25 Οκτωβρίου 2008, ημέρα Σάββατο από 09.00 ? 14.00.

Η ημερίδα σκοπό έχει να ενημερώσει τους Διευθυντές των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, γενικά για τη φιλοσοφία και μεθοδολογία της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, για το έργο και τις δράσεις του ΚΠΕ Ομηρούπολης, για τη λειτουργία των δικτύων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ιδιαίτερα  του τοπικού θεματικού δικτύου του ΚΠΕ Ομηρούπολης. Επιπλέον  θα δοθεί και το εκπαιδευτικό υλικό του τοπικού θεματικού δικτύου του ΚΠΕ.

Στην ημερίδα επίσης  θα παρουσιαστεί  το  νέο πρόγραμμα ( φιλοσοφία, σκοποί ?στόχοι, εκπαιδευτικό υλικό) που αφορά τη βιοκαλλιέργεια εσπεριδοειδών στον Κάμπο της Χίου και έχει τίτλο: «Κάμπος Χίου- Περιδιαβαίνοντας το μυροβόλο δάσος των εσπεριδοειδών» και το οποίο  εκπόνησε η Παιδαγωγική Ομάδα του  ΚΠΕ το σχολικό έτος 2007-08.

Όσοι Διευθυντές ενδιαφέρονται να  παρακολουθήσουν την ημερίδα θα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να τη στείλουν στους αντίστοιχους Υπεύθυνους Π.Ε (τηλ: 22710-29027 για την Α/θμια και 22710-24453 για την Β/θμια) μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2008.

Το πρόγραμμα της ημερίδας

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >