ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚAIΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ

ΚΠΕ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΙΟΥ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Αρχική Σελίδα
Δράσεις
Επισκέψεις Σχολείων
Περιοδικό "Ασπέτσα"
ΣΚΙΝΟΣ
ΚΛΕΙΔΟΥ
ΚΑΜΠΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Βιβλιοθήκη ΚΠΕ
Συνεργαζόμενα Δίκτυα
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕ(...ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ...)

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Administrator   
13.03.06

Η σύνθεση της Παιδαγωγικής Ομάδας 2007 - 2008 του Κ.Π.Ε: 

Image

  1. Σταματουλάκη Αλεξάνδρα, Δασκάλα, Υπεύθυνη Κ.Π.Ε.
  2. Σπυράκης Σταύρος, Δάσκαλος, Αναπληρωτής Υπεύθυνος Κ.Π.Ε.
  3. Μιχελιουδάκη Αιμιλία, Καθηγήτρια Αγγλικών, Μέλος Π.Ο.
  4. Σεζένια Ευγενία, Δασκάλα, Μέλος Π.Ο.
  5. Προδρόμου Ιωάννης, Καθηγητής Αγγλικών, Μέλος Π.Ο. 

Ιστορικό συγκρότησης των μελών του ΚΠΕ στην πορεία των ετών:

             Τα επιλεγμένα αρχικά από την Περιφέρεια μέλη της παιδαγωγικής ομάδας ήταν μόνο τρία, λόγω έλλειψης υποψηφιοτήτων: Παντελίδης Γιώργης (δάσκαλος), Χατόγλου Φρόσω (νηπιαγωγός) και Καμπερίδου Μαρία (φιλόλογος). Στη συνέχεια, με ετήσια απόσπαση τοποθετήθηκαν από τη Β΄θμια εκπαίδευση οι Στάθης Μανόλης (οικονομολόγος), Σταυρινούδης Σταύρος (φυσικός), και αργότερα - τον Ιανουάριο - οι Βιδάλης Δημήτρης (φυσικός) και Μήτας Θανάσης (βιολόγος), οι οποίοι, εκτός από τον πρώτο, υπηρετούσαν με μειωμένο ωράριο. Την επόμενη σχολική χρονιά 2005-2006, η παιδαγωγική ομάδα ενισχύθηκε με την ΚαλογΥρου Καλλιόπη (φιλόλογο). Ο βασικός κορμός της Π.Ο. παρέμεινε ίδιος  με  τέσσερα μόνιμα μέλη της: ο Παντελίδης Γιώργης (δάσκαλος, στη θέση του υπεύθυνου), η Χατόγλου   Φρόσω (νηπιαγωγός), η Καμπερίδου Μαρία (φιλόλογος) και στη θέση του αναπληρωτή υπεύθυνου τοποθετήθηκε και πάλι ο Στάθης Μανώλης, αφού ανανεώθηκε η επιλογή του από την Περιφέρεια τον Οκτώβρη. Ταυτόχρονα, η Π.Ο. ενισχύθηκε με ένα πέμπτο μόνιμο μέλος, το οποίο επίσης επελέγη από την Περιφέρεια, τη φιλόλογο ΚαλογΥρου Πόπη. Παράλληλα, με μειωμένο ωράριο, τοποθετήθηκαν από τη Διεύθυνση Β΄θμιας Εκπαίδευσης οι: Βιδάλης Δημήτρης (φυσικός) και Θωμαΐδης  Σάββας (πληροφορικής), οι οποίοι εργάστηκαν καθ? όλη τη διάρκεια του έτους στον τομέα της ηλεκτρονικής οργάνωσης. 

            Όλοι οι συνάδελφοι που αναφέρθηκαν, είτε μόνιμα μέλη, είτε συμπληρωματικοί, υπΥρξαν άψογοι τόσο στο έργο τους, όσο και στη μεταξύ τους συνεργασία. Παρά τα όποια προβλήματα, ο καθένας έβαλε το δικό του μερίδιο στο δύσκολο έργο της οργάνωσης και της πραγματοποίησης των προγραμμάτων και των δραστηριοτήτων του Κέντρου. Αυτός άλλωστε είναι και ο βασικός παράγοντας επίτευξης των δύσκολων στόχων της χρονιάς, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες: η σπάνια προθυμία και υπευθυνότητα των συναδέλφων. Σημαντική επίσης υπΥρξε η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια της Π.Ο., η οποία στΥριξε τα προγράμματα και το υλικό τους, εκτός των άλλων, και με βιωματικές και επί τόπου μελέτες. Συχνές ήταν οι επισκέψεις στα νοτιόχωρα, οι προσωπικές συναντήσεις και συζητήσεις με τους ντόπιους, οι φωτογραφίσεις, οι συνεντεύξεις με καλλιεργητές και παράγοντες κλπ.

            Γενικά, κάθε συνεργασία μας - εθελοντική ή επαγγελματική - υπΥρξε αποτέλεσμα προσωπικής συνάντησης και επικοινωνίας, έτσι ώστε όλες οι δραστηριότητες του ΚΠΕ να έχουν επαγγελματική ποιότητα με φιλική ατμόσφαιρα και διάθεση.

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >