ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚAIΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ

ΚΠΕ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΙΟΥ - Ιστορικό Ίδρυσης
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Αρχική Σελίδα
Δράσεις
Επισκέψεις Σχολείων
Περιοδικό "Ασπέτσα"
ΣΚΙΝΟΣ
ΚΛΕΙΔΟΥ
ΚΑΜΠΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Βιβλιοθήκη ΚΠΕ
Συνεργαζόμενα Δίκτυα
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕ(...ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ...)





Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Ιστορικό Ίδρυσης Εκτύπωση
Γράφει ο/η Παντελίδης Γιώργης   
12.03.06

                Το 1993, το δημοτικό Συμβούλιο Ομηρούπολης με δήμαρχο τον κ. Α. Ζαννίκο αποφασίζει τη δημιουργία οικολογικού πάρκου στην Κλειδού. Το 1997, γίνεται η δημοπράτηση του έργου κατασκευής του πάρκου, ύψους 200 εκ.δρχ. με δυο ανεξάρτητα κτΥρια συνολικού εμβαδού 400 τ.μ. και διαμόρφωση ανοιχτού ελεύθερου χώρου αρκετών στρεμμάτων. Το πάρκο ολοκληρώνεται το 1998. Μετά από δυο χρόνια τα κτίρια αυτά παραχωρούνται στο ΚΕΚ ΄Ομηρος από το δημοτικό Συμβούλιο με δήμαρχο τον κ. Μ. Μεννή. Image 
                Το 2002 το οικολογικό πάρκο προτείνεται για Κέντρο Περ/κής Εκπαίδευσης από το Δήμο Ομηρούπολης στο ΥπΕΠΘ. Το 2003 υπογράφεται η σχετική σύμβαση μεταξύ Δήμου με δήμαρχο τον κ. Δ. Παπαλιό και ΥπΕΠΘ. Το Νοέμβριο του 2004 ξεκινά η λειτουργία του ΚΠΕ με τη σημερινή του σύνθεση.
                  Στις 9 Μαρτίου συνεδριάζει για πρώτη φορά η διαχειριστική επιτροπή του Κέντρου, αποτελούμενη από τους: Γ. Παντελίδη -πρόεδρο, Φ. Χατόγλου-γραμματέα και Μ. Στάθη-ταμία και τους δημοτικούς συμβούλους Αθανασόπουλο Δημήτρη και Βασιλάκη Αγαπητό ως εκπροσώπους του Δήμου Ομηρούπολης.

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >