ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚAIΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ

ΚΠΕ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΙΟΥ - Επιμόρφωση της Π.Ο.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Αρχική Σελίδα
Δράσεις
Επισκέψεις Σχολείων
Περιοδικό "Ασπέτσα"
ΣΚΙΝΟΣ
ΚΛΕΙΔΟΥ
ΚΑΜΠΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Βιβλιοθήκη ΚΠΕ
Συνεργαζόμενα Δίκτυα
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕ(...ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ...)





Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Επιμόρφωση της Π.Ο. Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Παιδαγωγική Ομάδα   
07.12.06

         Η Υπεύθυνη του Κέντρου κ. Σταματουλάκη Αλ. μετέβη στην Αθήνα στις 6/10/06 και παρακολούθησε την ημερίδα που διοργάνωσε το ΥπΕΠΘ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠΕΑΕΚ με θέμα «Δημοσιότητα ? 4η Προγραμματική Περίοδος 2007-13 Διαχειριστικά Θέματα» και στις 10/11/06 το σεμινάριο του ΥπΕΠΘ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠΕΑΕΚ με θέμα «Διαδικασίες Ολοκλήρωσης Πράξεων».

  • Επίσης συμμετείχε στο σεμινάριο που διοργάνωσε το ΚΠΕ Σουφλίου στις 17/11/06 - 19/11/06 με θέμα "Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας".

  • Ο δάσκαλος  κ. Σπυράκης Σταύρος επισκέφθηκε το ΚΠΕ στις 14/11/06 και 6/12/06 ύστερα από πρόσκληση της Υπεύθυνης και παρείχε μαθήματα θεατρικής αγωγής στην καινούργια Παιδαγωγική Ομάδα.
  • Η νηπιαγωγός κ. Κατσάφαρου Μαρία επισκέφθηκε το ΚΠΕ στις 30/11/06 και 8/12/06 ύστερα από πρόσκληση της Υπεύθυνης και δίδαξε στην καινούργια Π.Ο. κουκλοθέατρο.
  •      Τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2007, η Υπεύθυνη του ΚΠΕ κ. Σταματουλάκη Αλεξάνδρα καθώς και η υπεύθυνη διαχείρισης του Τεχνικού Δελτίου του ΚΠΕ κ. Ρωξάνα Κατερίνα, υπάλληλος του Δήμου Ομηρούπολης,  παρακολούθησαν την επιμορφωτική ημερίδα "Τ.Α. - Κ.Π.Ε.: Διαχείριση των Οικονομικών του Τεχνικού Δελτίου" την οποία διοργάνωσε το ΚΠΕ Ελευθερίου - Κορδελιού στις εγκαταστάσεις του, στη Θεσσαλονίκη. Εισηγητές στην ημερίδα τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΠΕΑΕΚ.

         Την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2007, επισκέφθηκε το ΚΠΕ ο Καθηγητής Βιολογίας Ξυνταριανός Αλέξανδρος για επιμόρφωση της παιδαγωγικής ομάδας σε θέματα της ειδικότητάς του.

    Τελευταία ανανέωση ( 21.02.09 )
     
    < Προηγ.   Επόμ. >