ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚAIΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ

ΚΠΕ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΙΟΥ - Το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου με νέα Παιδαγωγική Ομάδα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Αρχική Σελίδα
Δράσεις
Επισκέψεις Σχολείων
Περιοδικό "Ασπέτσα"
ΣΚΙΝΟΣ
ΚΛΕΙΔΟΥ
ΚΑΜΠΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Βιβλιοθήκη ΚΠΕ
Συνεργαζόμενα Δίκτυα
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕ(...ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ...)





Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου με νέα Παιδαγωγική Ομάδα Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ   
02.11.06

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δήμου Ομηρούπολης Ν. Χίου συνεχίζει και φέτος το έργο του με καινούργια εκπαιδευτική ομάδα, καθώς ύστερα από δυο χρόνια λειτουργίας του έληξε η θητεία της προηγούμενης. Με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή ορίστηκε για τέσσερα χρόνια ως Υπεύθυνη του ΚΠΕ  η δασκάλα Σταματουλάκη Αλέξανδρα.

Τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της Π.Ο. τελούν ακόμη σε εκκρεμότητα, καθώς επίσημα δεν υπάρχει σχετική  απόφαση τοποθέτησής τους και είναι οι παρακάτω εκπαιδευτικοί:

ήσικαλά Σωτηρία - δασκάλα, Καμπερίδου Μαρία - φιλόλογος, Γαλανοπούλου Μαρία - μαθηματικός, Καλτσονούδη Καλλιόπη - ηλεκτρονικός, Γιάου Ευαγγελία - καθηγήτρια πληροφορικής.

Με συμπλΥρωση ωραρίου και για κάποιες ημέρες εργάζονται στο Κέντρο οι εκπαιδευτικοί:

ήσακνάκη Ευαγγελία - οικονομολόγος, Βασίλης Μιχαήλ - καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Κοτσοπούλου Αγγελική - καθηγήτρια καλλιτεχνικών, Υριανταφυλλίδης Αλέξανδρος - καθηγητής πληροφορικής.


Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα συγκροτηθεί επίσημα η Π.Ο του ΚΠΕ Ομηρούπολης, καθώς επίσης και η Διαχειριστική Επιτροπή του, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει και να ανταποκριθεί στο έργο του.
Τελευταία ανανέωση ( 16.10.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >