ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚAIΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ

ΚΠΕ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΙΟΥ - Επιμόρφωση
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Αρχική Σελίδα
Δράσεις
Επισκέψεις Σχολείων
Περιοδικό "Ασπέτσα"
ΣΚΙΝΟΣ
ΚΛΕΙΔΟΥ
ΚΑΜΠΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Βιβλιοθήκη ΚΠΕ
Συνεργαζόμενα Δίκτυα
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕ(...ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ...)





Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Επιμόρφωση
Διημερίδα Διατροφής Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Yannis Prodromou   
26.01.09

Το ΚΠΕ Ομηρούπολης στις 20 και 21 Φεβρουαρίου 2009 διοργανώνει διημερίδα με θέμα "Γεωργία - Διατροφή - Ποιότητα Ζωής" στους χώρους του ΚΠΕ αλλά και στα Νένητα, στη Δημοτική Αίθουσα Συνεταιρισμού Νενήτων, με ομιλίες, βιωματικές δράσεις και έκθεση αγρουριστικών - οικοτουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών. Συνολικά τη διημερίδα θα τη παρακολουθήσουν 40 εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Χίου. Βρείτε την αίτηση συμμετοχής. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Image

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.12 )
 
Περιβαλλοντική Ημερίδα Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Yannis Prodromou   
30.09.08

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ομηρούπολης σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Χίου, διοργανώνει ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, για  τους Διευθυντές Α/θμιας  και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Χίου, με θέμα : «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση ? Θεωρία και Πράξη»  στις 25 Οκτωβρίου 2008, ημέρα Σάββατο από 09.00 ? 14.00.

Η ημερίδα σκοπό έχει να ενημερώσει τους Διευθυντές των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, γενικά για τη φιλοσοφία και μεθοδολογία της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, για το έργο και τις δράσεις του ΚΠΕ Ομηρούπολης, για τη λειτουργία των δικτύων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ιδιαίτερα  του τοπικού θεματικού δικτύου του ΚΠΕ Ομηρούπολης. Επιπλέον  θα δοθεί και το εκπαιδευτικό υλικό του τοπικού θεματικού δικτύου του ΚΠΕ.

Στην ημερίδα επίσης  θα παρουσιαστεί  το  νέο πρόγραμμα ( φιλοσοφία, σκοποί ?στόχοι, εκπαιδευτικό υλικό) που αφορά τη βιοκαλλιέργεια εσπεριδοειδών στον Κάμπο της Χίου και έχει τίτλο: «Κάμπος Χίου- Περιδιαβαίνοντας το μυροβόλο δάσος των εσπεριδοειδών» και το οποίο  εκπόνησε η Παιδαγωγική Ομάδα του  ΚΠΕ το σχολικό έτος 2007-08.

Όσοι Διευθυντές ενδιαφέρονται να  παρακολουθήσουν την ημερίδα θα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να τη στείλουν στους αντίστοιχους Υπεύθυνους Π.Ε (τηλ: 22710-29027 για την Α/θμια και 22710-24453 για την Β/θμια) μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2008.

Το πρόγραμμα της ημερίδας

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.12 )
 
Προκήρυξη Σεμιναρίου για το Τοπικό Δίκτυο του ΚΠΕ Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Yannis Prodromou   
23.01.08

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ομηρούπολης προκηρύσσει επιμορφωτικό σεμινάριο για  εκπαιδευτικούς Α/θμιας  και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Χίου,  στις 29 Φεβρουαρίου, 1 Μαρτίου και 2 Μαρτίου 2008. Το θέμα του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για τη λειτουργία του Τοπικού - Περιφερειακού Δικτύου του ΚΠΕ Ομηρούπολης "Τόπος - Προϊόν - Άνθρωπος (Αντοχές - Ανοχές - Ενοχές)" και τα πλεονεκτήματα - οφέλη της ένταξης των περιβαλλοντικών τους προγραμμάτων στο παραπάνω Δίκτυο.

ΠροκΥρυξη

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Αίτηση Συμμετοχής

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.12 )
 
Παρουσίαση του ΚΠΕ Χίου: Ιδεολογικές-Μεθοδολογικές Αρχές και Κατευθύνσεις Προγρ. Π.Ε. Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Παιδαγωγική Ομάδα   
20.12.07

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ:

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις των παρισταμένων εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας από την Ημερίδα που διοργάνωσε το ΚΠΕ Ομηρούπολης στη Σάμο, στις 26 Νοεμβρίου 2007. Η συμμετοχή υπήρξε αθρόα και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσίαση του Κέντρου μας και από τις παιδαγωγικές - διδακτικές δράσεις που προτάθηκαν και υλοποιήθηκαν από τον κ. Αθανασάκη Αρτέμη σε συνεργασία με δασκάλους και καθηγητές.

Image Image

Τελευταία ανανέωση ( 10.03.10 )
 
Απολογισμός Σεμιναρίου για τον Κάμπο της Χίου Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Yannis Prodromou   
18.12.07

         Με επιτυχία διεξήχθη το τριήμερο Εκπαιδευτικό ? Περιβαλλοντικό Σεμινάριο, που διοργάνωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ομηρούπολης για τα Εσπεριδοειδή και τον Κάμπο της Χίου, στις 14 ? 15 ? 16 Δεκέμβρη 2007. Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Χίου υπΥρξε αρκετά ικανοποιητική, με αποκορύφωμα την Κυριακή, οπότε και έγινε μελέτη πεδίου, με επισκέψεις και ξενάγηση στους δρόμους και στα αρχοντικά του Κάμπου. Οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν από διακεκριμένους επιστήμονες της Χϊακής και όχι μόνο κοινωνίας και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρισταμένων.

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 19 - 27 από 31